Kategori Produk

Spésialisasi Dina Kabel
  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/未标题-1.jpg

    Kabel Serat optik

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/Coaxial-Cable.jpg

    Kabel koaksial

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/未标题-2.jpg

    Lan Kabel

 

ngeunaan perusahaan

Kami Tumuh sareng Anjeun!

Ngeunaan parusahaan : Top10 Sistem Kabel Kabel di Cina ti saprak 2009.

PANGALAMAN LENGKAP : Fokus kana panilitian kabel sareng inovasi di Cina ti saprak 1965, langkung ti 50 taun pangalaman P&P.

Kapasitas Taunan: Kabel Lan: 1 juta kotak; Kabel koaksial: 80000km; Kabel Serat optik: 3,5 juta km inti.

Kualitas Kontrol: ISO 9001, ISO 14000. RoHs, ngahontal, UL, ETL, CPR, jsb.

Pamasaran Skala: Panghasilan penjualan taunan langkung ti 90 juta USD. Produk diékspor di panjuru dunya. OEM & ODM sayogi

maca deui