ngeunaan perusahaan

Kami Tumuh sareng Anjeun!
    • Pangalaman lengkep: Fokus kana panilitian kabel sareng inovasi ti saprak 1965. Langkung ti 50 pangalaman taun pikeun pabrik kabel. Top Ten mérek di Cina pikeun sistem kabel
    • Annual Kapasitas: Lan Kabel: 1 juta kotak; Kabel koaksial: 80000km; Kabel Serat optik: 3,5 juta km inti
    • Kontrol Kualitas: ISO 9001,ISO 14000,RoHs, UL , ETL ,CPR,jsb.
    • Pasaring Scale: Panghasilan penjualan taunan parantos réngsé 90 juta USD. Produk anu diékspor ka langkung ti 20 nagara-nagara di seluruh dunya, mitra kerjasama utama operator telekomunikasi global, sapertos China Mobile, China Unicom, China telecom

    .

maca deui

Produk Panas

Anu Pangsaéna kanggo Anjeun!
  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/COAXIAL-CABLE-1-2-300x300.jpg

    COAXIAL-KABEL-1-2

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/COAXIAL-CABLE-7-8.jpg

    KABEL COAXIAL 7-8

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/F-UTP-CAT.5E-4P-PVC.jpg

    F-UTP CAT.5E 4P PVC

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/20160513012647969.jpg

    F-UTP CAT6 4P

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/8d9d4c2f1.jpg

    GYFTY

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/38a0b9231.jpg

    GYTA

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/Optical-and-electrical-hybrid-cables-for-access-network.jpg

    Kabel Hybrid optik-GDFTS

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/31.png

    Kabel hibrid optik 1-4