Tentang Kami

Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd.

Profil Perusahaan

    Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. perenahna di distrik Chengdu Hi-Tech (zona kulon). Éta diwangun ku Lembaga Panilitian Kalima Pos sareng Télékomunikasi (FRIPT), anu mimiti aktipitas panilitian sareng pamekaran téknologi komunikasi kawat sareng kabel modéren di Cina ti taun 1970-an.

    Kantos sataun, kami ngaluarkeun: 1 juta kotak kabel lan, 80000km kabel koaksial sareng 3,5 juta inti kabel serat optik. Produksi kabel dijual langkung ti 89 juta USD / taun.

    Ngahargaan prinsip "Ngalarapkeun peralatan téknologi kelas munggaran, kalayan manajemén kelas munggaran, nyayogikeun produk sareng jasa kelas munggaran pikeun palanggan", Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. saluyu sareng ISO 9001 sistem jaminan kualitas, syarat sistem jaminan lingkungan ISO14001 sareng deteksi instruksi perlindungan lingkungan ROHS. Ngadegkeun prosedur manajemén ilmiah anu ketat anu parantos dilaksanakeun sacara ketat.

   Salaku pangkalan produksi kabel anu canggih, Kabel Komunikasi Datang nyayogikeun sababaraha jinis kabel serat optik, kabel koaksial sareng asesorisna, kabel simetris sareng pakakas nyambungkeun sistem kabel.

Riwayat Perusahaan

 Datang Communication Cable Co., Ltd. didirikeun taun 1999 zona berteknologi luhur kulon Chengdu, anu ngaliput 150 hektar, opat bengkel, sareng sakitar 400 padamel. Malah perusahaan didirikan ngan sakitar 15 taun, tapi kabel DTT parantos akumulasi ampir 50 taun P&P, sareng pangalaman ngadamel dina kabel komunikasi. Dihaturkeun di handap mangrupikeun tonggong sejarah DTT Cable.

Dina 1965: Asal tina 5th Lembaga Panilitian Post & Telecommunication (Predectedor of FH&DT)

Dina 1987: The 1St. kabel optik Cina didesain ku 5th Lembaga Panilitian Post & Telecommunication

Dina taun 1998: Datang Telecom Technology Co., Ltd (DTT) Kodeu saham umum nyaéta 600168

Dina taun 1999: Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd.

Dina 2017: Ngadegkeun CICT hartosna perusahaan Komunikasi Nasional Terbesar di Cina kaluar

Dugi ka ayeuna: Chengdu Datang, salaku Anggota CICT, ngembangkeun pasar global na sacara aktip

Kauntungan parusahaan

● Peralatan produksi domestik sareng impor anu canggih
● Pangalaman: fokus kana panilitian kabel sareng inovasi ti saprak 1965. Langkung ti 50 taun pangalaman & tim téknis profesional pikeun pabrik kabel.
● Sistem kontrol kualitas ISO, UL, ETL sareng seueur sertifikasi sistem kasehatan & kaamanan sareng kaamanan anu sanés.
● Jaringan militér, radio sareng tipi, ijin aksés jaringan télékomunikasi
● Nu nyusun sareng nyampurnakeun puluhan kementerian negeri tés industri inpormasi, sertifikasi sareng standar.
● Produk diekspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, mitra kerjasama utama operator telekomunikasi domestik.

Penghormatan Perusahaan

Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. tapak suku régional terus ngalegaan, sareng kami parantos ngadegkeun bisnis di Spanyol, Kanada, AS, Bélarus, Italia, Laos, India, Indonesia, Vietnam, Kuwait, Brunei, UAE, Saudi Arabia, Ékuador, Malaysia sareng Thailand.

►Pusat R&D dina transmisi Kawat & Kabel di Cina

►Sistén damel di Cina ditunjuk ku kelompok kerja ITU-T ka-6

►Anggota konci Komite Kawat & Kabel Institut Komunikasi Cina

►Lebih ti 100 standar industri nasional sareng patén-patén produk kabel komunikasi

►Panyekel aliran utama tilu operator Cina

►Luhureun 10 mérek sistem kabel saprak 2009