1 1-4 Kabel koaksial

Pedaran pondok:

Attenuasi Lemah, VSWR handap, Éppansi Tinggi, rating kakuatan tinggi, Kinerja lingkungan anu saé sareng Kinerja Mékanis.


Detil Produk

Tanda Produk

Pangwangunan

Konduktor batin
  Tabung Tambaga lemes

Diaméter (mm)

13.10 ± 0,10

Isolasi  

3 lapisan Insulasi

 

Diaméter (mm)

32,50 ± 0,50

Konduktor luar  

Tabung tambaga bergelombang

 

Diaméterna tambaga

 
Konduktor luar (mm)

35,80 ± 0,30

Jaket  
Kandel (mm)

1,50 ± 0,20

Diaméter (mm)

39,00 ± 0,40

Data Téknik

Radius Bending Minimum (mm)

  Bending tunggal

200

  Ngalipet sababaraha

380

  Kisaran suhu (℃)

 

  Jaket standar

-40 ~ + 70

  Jaket Retardant Seuneu

-25 ~ + 70

Kinerja Listrik

Impedansi (Ω)

50 ± 1

Kapasitas (pF / m)

75 ± 2

Laju (%)

89

Dc Ngarecah, volt (V)

≥9000

Épéktivitas Shielding (dB)

>> 120

Cut-off Frékuénsi (GHz)

4.0

Aténuasi (dB / 100m) sareng kakuatan rata-rata (kW)
Frékuénsi  Atenuasi   Rata-rata

Kakuatan

150 MHz

1.03

9.52

450 MHz

1,87

5.20

800 MHz

2,59

3.59

900 MHz

2,77

3.52

1800 MHz

4.16

2.33

2000 MHz  

4.43

2.20

2500 MHz

5.08

1,92

3000 MHz

5,68

1,70

3500 MHz

6.36

1,56

3600 MHz

6.48

1,51

VSWR
820MHz ~ 960MHz

1.10

1700MHz ~ 2200MHz

1.13

2200MHz ~ 2700MHz

1.15

3300MHz ~ 3600MHz

1.20

Kaayaan Standar:

Pikeun atenuasi: VSWR 1.0, suhu kabel 20 ℃

Pikeun kakuatan rata-rata: VSWR 1.0, suhu lingkungan 40 ℃

Suhu konduktor batin 100 ℃ .Teu aya beban surya.

VSWR maksimum sareng nilai atenuasi kedah 105% tina nilai nominal.


  • Saméméhna:
  • Teras: