7-8 kabel koaksial

Pedaran pondok:

Low Attenuation, low VSWR, ekspansi tinggi, rating kakuatan tinggi, kinerja lingkungan anu alus teuing sareng Performance Mékanis.


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

Konduktor batin
  Tabung Tambaga lemes
  Diaméter (mm)

9,00 ± 0,10

Isolasi  
  3 lapisan Insulasi

 

  Diaméter (mm)

22,40 ± 0,40

Konduktor luar

 

  Tabung tambaga bergelombang
  Konduktor luar (mm)

24,90 ± 0,30

Jaket

 

Kandel (mm)

1,3 ± 0,2

Diaméter (mm)

27,5 ± 0,3

Ciri-cirina

  Bending tunggal

120

  Ngalipet sababaraha

250

Jumlah minimum Bends

15

Kisaran suhu (℃)

 

  Jaket standar

-40 ~ + 70

  Jaket Retardant Seuneu

-25 ~ + 70

Kaayaan Standar:

Pikeun atenuasi: VSWR 1.0, suhu kabel 20 ℃

Pikeun kakuatan rata-rata: VSWR 1.0, suhu lingkungan 40 ℃

Suhu konduktor batin 100 ℃ .Teu aya beban surya.

VSWR maksimum sareng nilai atenuasi kedah 105% tina nilai nominal.

Ciri-cirina

Impedansi (Ω)

50 ± 1

Kapasitas (pF / m)

75 ± 2

Laju (%)

89

Dc Ngarecah, volt (V)

≥6000

Épéktivitas Shielding (dB)

>> 120

Cut-off Frékuénsi (GHz)

6.0

Aténuasi (dB / 100m) sareng kakuatan rata-rata (kW)
Frékuénsi Atenuasi Rata-rata

Kakuatan

150 MHz

1.47

7.20

450 MHz

2,64

3.88

800 MHz

3.62

2,83

900 MHz

3.87

2,65

1800 MHz

5.73

1,79

2000 MHz  

6.09

1,68

2500 MHz

6.94

1,50

3000 MHz

7.74

1.35

3500 MHz

8.55

1.25

4000 MHz

9.28

1.18

5000 MHz

10.65

1.03

VSWR

820MHz ~ 960MHz

1.10

1700MHz ~ 1900MHz

1.10

2100MHz ~ 2200MHz

1.13

3300MHz ~ 3600MHz

1.20

4400MHz ~ 5000MHz

1.20

Ciri-cirina


  • Saméméhna:
  • Teras: