Kauntungan parusahaan

包装
testing
capacity

OEM & ODM

Chengdu Datang tiasa nyayogikeun OEM & ODM. Cara pakét fléksibel tina kabel LAN tiasa nyumponan sarat anu béda-béda.

Kontrol Kualitas

Chengdu Datang ngagaduhan sistem kontrol kualitas kelas dunya (Kalebet kontrol prosés anu ketat, fasilitas uji canggih sareng laboratorium standar) pikeun ngajamin sadaya produk cocog sareng standar industri.

Kapasitas

Chengdu Datang ngagaduhan kapasitas anu cekap pikeun

Kabel Lan: 1 juta kotak

Kabel koaksial: 80000km

Kabel Serat optik: 3,5 juta km inti

Kauntungannana

Production equipment
Network license

Parabot produksi

 Parangkat produksi domestik sareng impor anu canggih

Sértipikat Internasional

 UL, ETL, CPR, RoHs, Reach, jsb.

Experience
Detect

Pangalaman

 Pangalamanna: fokus kana panilitian kabel sareng inovasi ti saprak 1965. Langkung ti 50 taun pangalaman & tim téknis profesional pikeun pabrik kabel.

Standards Industrial Drafter

 Chengdu Datang nyusun ampir 50 pcs standar industri dugi ka industri sistem Kabling Cina.

ISO quality 1
Export to the world

Standar ISO

 ISO 9001, ISO14001

Ékspor ka dunya

 Produk diékspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, mitra kerjasama utama operator telekomunikasi domestik.

Nelepon kami dinten ayeuna di + 86-28-65492890 atanapi téma email oversea@datangcable.com

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi