Profil Perusahaan

Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd.

Profil Perusahaan

    Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. perenahna di distrik Chengdu Hi-Tech (zona kulon). Éta diwangun ku Lembaga Panilitian Kalima Pos sareng Télékomunikasi (FRIPT), anu mimiti aktipitas panilitian sareng pamekaran pikeun téknologi komunikasi kawat sareng kabel modéren di Cina ti taun 1970-an.

   Ngahargaan prinsip "Ngalarapkeun peralatan téknologi kelas munggaran, kalayan manajemén kelas munggaran, nyayogikeun produk sareng jasa kelas munggaran pikeun palanggan", Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. saluyu sareng ISO 9001 sistem jaminan kualitas, syarat sistem jaminan lingkungan ISO14001 sareng deteksi instruksi perlindungan lingkungan ROHS. Produk na parantos lulus sertipikat internasional, sapertos UL, ETL, CPR jsb.

   Salaku pangkalan produksi kabel anu canggih, Kabel Komunikasi Datang nyayogikeun sababaraha jinis kabel serat optik, kabel koaksial sareng asesorisna, kabel simetris sareng pakakas nyambungkeun sistem kabel.