Taros Kami

Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd.

Alamat

10Xixin Road, High-Tech District,

Chengdu, Cina

Telepon

Jualan: + 86-28-65492890

Sokongan: + 86-28-86100880

Jam

Senén-Minggu

24 jam

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami