Cat.6 Kabel F-UTP Lan

Pedaran pondok:

4 pulas

Konduktor ngadopsi kawat tambaga bébas oksigén kualitas bébas 23AWG (99,99%)

Cocog sareng aplikasi Gigabit Ethernet, frékuénsi transmisi pangluhurna tiasa ngahontal 350MHz

 

Kabel tiasa lulus tés 100m Channel atanapi 90mén Link Permanén Link.

Minuhan sapinuhna sareng langkung saé pikeun standar ISO / IEC 11801-2008 TIA / EIA-568B.2-2001, saluyu sareng CPR UL

Narima kustomisasi OEM atanapi ODM


Detil Produk

Tanda Produk

Pangwangunan

Kondéktor Bahan Tambaga bulistir padet

Diametermm 23AWG
Isolasi Bahan HDPE
Diametermm 1.09±0,05
Warna inti 1 bodas-biru / biru 2 bodas-jeruk / jeruk
3 bodas-héjo / héjo 4 bodas-coklat / coklat
Ketok poliéster Leres Foil aluminium Leres
Ari rip 210D Kawat solokan Leres, TC
Pamisah Leres
Sarung Bahan PVC / LSZH
Kandel 0,6 ± 0,1mm
Diameter 7,6 ± 0,5mm
Warna Hawuk
Percetakan permukaan Surat luhurna 3.0 ± 0,5mm Pakét Kendang dina kotak
Warna Bodas Diménsi Box (mm 420 * 420 * 350
Kasalahan cetak & Spasi ± 0,5% 1m Panjang Paket 305m

Pasipatan Listrik

Résistansi Konduktor (20 ℃)

≤8,5 Ω / 100m

Élistansi Résistansi Listrik (20 ℃)

≤2,0%

Résistansi Résistansi

> 5000 MΩ · km

Pasangan pikeun Kasaimbangan Kapasitas Bumi (0.8 KHz atanapi 1KHz)

≤160pF ​​/ 100m

Pasipatan Transmisi

Feq

MHZ 

Zin

Il

RL

TERAS

PS salajengna

ELFEXT

PS ELFEXT

Ω

dB / 100m

dB

dB / 100m

dB / 100m

dB / 100m

dB / 100m

1.0

100 ± 15

≤2.0

≥20.0

≥74.3

≥72.3

≥67.8

≥64.8

4.0

≤3.8

≥23.0

≥65.3

≥63.3

≥55.8

≥52.8

8.0

≤5.3

≥24.5

≥60.8

≥58.8

≥49.7

≥46.7

10.0

≤6.0

≥25.0

≥59.3

≥57.3

≥47.8

≥44.8

16.0

≤7.6

≥25.0

≥56.2

≥54.2

≥43.7

≥40.7

20.0

≤8.5

≥25.0

54.8

≥52.8

≥41.8

≥38.8

25.0

≤9.5

≥24.3

≥53.3

≥51.3

≥39.8

≥36.8

31.25

≤10.7

≥23.6

≥51.9

≥49.9

≥37.9

≥34.9

62.5

≤15.4

≥21.5

≥47.4

≥45.4

≥31.9

≥28.9

100

≤19.8

≥20.1

≥44.3

≥42.3

≥27.8

≥24.8

200

 

-29.0

≥18.0

≥39.8

≥37.8

≥21.8

≥18.8

250

≤32.8

≥17.3

≥38.3

≥36.3

≥19.8

≥16.8

Suhu Lingkungan

Toko

-10 ~ + 50 ℃

Pamasangan

-5 ~ + 40

Gawe

-20 ~ +60

Babasan

a) Kabel tiasa lulus tés 100m Channel atanapi tés 90m Permanén Link.

b) Diaméter Outer Isolasi, Diaméter luar Sarung sareng Diménsi bungkusan kanggo rujukan hungkul

Ciri-cirina


  • Saméméhna:
  • Teras: