Kabel hibrid optik-GDFTS

Pedaran pondok:

GDFTS-Serat modeu tunggal disimpen dina tabung leupas anu didamel tina plastik modulus tinggi sareng dieusi sanyawa keusikan tabung. Di tengah kabel aya anggota kakuatan FRP. Tabung sareng kabel tambaga (tina spésifikasi anu diperyogikeun) terdampar di sekitar anggota kakuatan pusat pikeun ngawangun inti kabel. Inti dieusi sanyawa kabel ngeusian sareng baju lapis ku pita baja bergelombang. Teras, sarung pe diekstrusi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kabel hibrid optik sareng listrik pikeun jaringan aksés

Fitur

● Kontrol prosés anu akurat pikeun mastikeun kinerja mékanis sareng suhu anu saé.
● Desain hibrid optik sareng listrik, ngarengsekeun masalah catu daya sareng pangiriman sinyal sareng nyayogikeun pemantauan terpusat sareng perawatan kakuatan pikeun alat-alat.
● Ningkatkeun daya tahan kakuatan sareng ngirangan koordinasi sareng pemeliharaan catu daya.
● Ngurangan biaya pengadaan sareng ngahémat biaya konstruksi.
● Utamana dipaké pikeun nyambungkeun BBU sareng RRU dina sistem catu daya jarak jauh DC pikeun stasiun basa anu disebarkeun.
● Lumaku pikeun saluran sareng pamasangan udara.

Serat optik

Serat atribut
Atribut Detil Nilai Unit
Diaméter lapangan modeu Panjang gelombang

1310

nm

  Kisaran nilai nominal

8.6-9.2

μm

  Kasabaran

± 0,4

μm

Diaméterna cladding Nominal

125.0

μm

  Kasabaran

± 0,7

μm

Kasalahan inti concentricity Maksimal

0.6

μm

Cladding noncircularity Maksimal

1.0

%

Panjang gelombang motong-off kabel Maksimal

1260

nm

Leungiteun Macrobending Radius

30

mm

  Jumlah giliran

100

 
  Maksimal jam 1625 nm

0,1

dB

Setrés buktina Minimum

0,69

GPa

Parameter dispersi kromatik λ0min

1300

nm

  λ0max

1324

nm

  S0max

0,092

ps / (nm2 × km)

Atribut kabel
Atribut Detil Nilai Unit
Koefisien atenuasi Maksimal di 1310 nm

0,38

dB / km

  Maksimal di 1550 nm

0,25

dB / km

  Maksimal jam 1625 nm

0,38

dB / km

Koefisien PMD M

20

kabel

  Q

0,01

%

  PMD maksimumQ

0,20

ps /

Diménsi sareng Pedaran

Struktur standar kabel GDTS dipidangkeun dina tabel ieu, struktur sareng serat sanésna ogé sayogi numutkeun sarat konsumén.

Barang

Eusi

Nilai

Babasan

12

24

Tabung leupas

Nomer

1

2

 

Diaméter luar (mm)

3.2

3.2

PBT

Ngeusian

Nomer

1

0

Polipropilén

Jumlah serat per tabung

G.652D

12

12

 

Kawat kakuatan

Jenis

2.5mm2

 

Kondéktor

Tambaga

Kelas 1: konduktor padet

Nomer

2

 

Max. Résistansi DC tina konduktor tunggal (20 ℃) ​​(Ω / km)

7.98

 

Anggota kakuatan pusat

Bahan

FRP

 

Diaméterna (mm)

1.0

 

Diaméter lapisan pe (mm)

1.6

 

Bahan Pameungpeuk Cai

Bahan

Cai ngahalangan benang

 

Pita meungpeung cai

 

Baju wesi

Bahan

PE dilapis pita baja bergelombang

Sarung luar

Bahan

MDPE

Warna

Hideung

Kandel (mm)

Nominal: 1.8

Diaméter kabel (mm) Kira-kira.

13.4

Beurat kabel (kg / km) Kira-kira.

190

 Performanc Mékanis sareng Lingkungan Utamae

Barang

Nilai

Kinerja tarik (N)

1500

Naksir (N / 100mm)

1000

Suhu operasi:

-40 ℃ ~ + 60 ℃

Hawa pamasangan

-15 ℃ ~ + 60 ℃

Suhu neundeun

-40 ℃ ~ + 60 ℃

 

Panjang Pangiriman Kabel

Panjang pangiriman standar tina kabel nyaéta 2000m atanapi 3000m kalayan toleransi 0 ~ + 20m. Upami pamundut khusus dilakukeun dina kontrak, panjang kabel anu disayogikeun kedah saluyu sareng éta.

Optical and electrical hybrid cables for access network (1)
Optical and electrical hybrid cables for access network (2)

  • Saméméhna:
  • Teras: