GYFTY

Pedaran pondok:

GYFTY-Anggota kakuatan sentral non-logam, tabung leupas terdampar, kabel pe ker kerung hideung.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Produk ieu tiasa dianggo salaku jalur transmisi luar dina jaringan inti (contona, jarak jauh sareng jalur relay antara pusat telekomunikasi lokal). Éta ogé tiasa dianggo salaku garis distribusi atanapi feeder dina jaringan aksés.

Karakteristik Suhu

Kisaran suhu: -40 ℃ ~ + 70 ℃  Attenuasi Tambahan≤0.05dB / km

Panjang Pangiriman Kabel

Panjang pangiriman standar kabel nyaéta 1000m, 2000m atanapi 3000m kalayan toleransi 0 ~ + 20m. Upami pamundut khusus dilakukeun dina kontrak, panjang kabel anu disayogikeun kedah saluyu sareng éta.

Panjang Pangiriman Kabel

10 D @ léngkok statik 20 D @ léngkok dinamis


  • Saméméhna:
  • Teras: