GYTA

Pedaran pondok:

GYTA-Anggota kakuatan logam tengah, tabung leupas terdampar, pelindung pita aluminium, kabel pe optik pe selang hideung luar.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Produk ieu tiasa dianggo salaku jalur transmisi luar dina jaringan inti (contona, jarak jauh sareng jalur relay antara pusat telekomunikasi lokal). Éta ogé tiasa dianggo salaku garis distribusi atanapi feeder dina jaringan aksés.

Kaayaan Aplikasi

Disarankeun: Saluran, Hawa Udara Alternatipna: Alur, Lombang kabel

Panjang Pangiriman Kabel

Panjang pangiriman standar kabel nyaéta 1000m, 2000m atanapi 3000m kalayan toleransi 0 ~ + 20m. Upami pamundut khusus dilakukeun dina kontrak, panjang kabel anu disayogikeun kedah saluyu sareng éta.


  • Saméméhna:
  • Teras: