Sejarah

  • 1965
    Asalna ti Institut Panilitian Post & Telecommunication ka-5 (Kahiji FH&DT)
  • 1987
    Kabel optik ka-1 Cina didesain ku 5th Research Institute of Post & Telecommunication
  • 1998
    Datang Telecom Technology Co., Ltd (DTT) Kodeu saham umum nyaéta 600168
  • 1999
    Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd.
  • 2017
    Ngadegkeun CICT hartosna perusahaan Komunikasi Nasional Terbesar di Cina kaluar
  • Dugi ka ayeuna
    Chengdu Datang, salaku Anggota CICT, ngembangkeun pasar global na sacara aktip