Kahormatan

Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. tapak suku régional terus ngalegaan, sareng kami parantos ngadegkeun bisnis di Spanyol, Kanada, AS, Bélarus, Italia, Laos, India, Indonesia, Vietnam, Kuwait, Brunei, UAE, Saudi Arabia, Ékuador, Malaysia sareng Thailand.

►Pusat R&D dina transmisi Kawat & Kabel di Cina

►Sistén damel di Cina ditunjuk ku kelompok kerja ITU-T ka-6

►Anggota konci Komite Kawat & Kabel Institut Komunikasi Cina

►Lebih ti 100 standar industri nasional sareng patén-patén produk kabel komunikasi

►Panyekel aliran utama tilu operator Cina

►Luhureun 10 mérek sistem kabel saprak 2009