Pabrik

Pangalaman

Langkung ti 50 taun pangalaman & tim téknis profesional pikeun pabrik kabel. Pamariksaan ketat tujuanana dina sababaraha jinis prosés

Pabrik

IMG_4503
IMG_4435
IMG_4487

Chengdu Datang Cable Co., Ltd.nutupan langkung ti 22,000 méter pasagi, kalayan langkung ti 300 padamel. Prosés produksi ilmiah sareng sistem parangkat produksi maju skala produksi gurantte sareng kinerja produk.

Kontrol Kualitas

Quality Control (1)
Quality Control (3)
Quality Control (2)
Quality Control (4)

Manajemén kualitas salawasna taat kana prinsip "Nyugemakeun kabutuhan pelanggan, ngudag kaunggulan kualitas; nerapkeun manajemén ilmiah, narékahan pikeun janten pamimpin industri ”. Mastikeun produk minuhan kabutuhan konsumén ku manajemén kualitas anu sampurna sareng alat uji coba anu maju.