Pabrik

Pangalaman

Langkung ti 50 taun pangalaman & tim téknis profesional pikeun pabrik kabel. Pamariksaan ketat tujuanana dina sababaraha jinis prosés

Pabrik :

Laboratorium kami ngagaduhan staf pamariksaan propésional, ngajamin nawiskeun produk anu mumpuni pikeun klien dumasar kana peralatan uji canggih. Sistem QC standar anu dijamin perusahaan pikeun cara kaamanan pikeun neraskeun inovasi produk sareng pamekaran. Pikeun mésér sistem QC anu maju, perusahaan ngimpor seueur alat-alat mérek terkenal , sapertos: SETIC mesin pulas, SETIC puteran traktor, SETIC Cable ngabentuk mesin, NEXTROM & ROSENDAHL garis insulasi fisik-foaming, jalur las arc AVSONSON, garis selubung NEXTROM.

Kontrol Kualitas :

Pikeun Kontrol kualitas, laboratorium kami bakal mariksa unggal VSWR kabel sareng résistansi, puncak sareng palung, atenuasi sareng pagelaran struktur sanés. Henteu masalah bahan baku, prosés atanapi produk akhir, urang sadayana nyetél pamariksaan ketat pikeun kualitas detil. Samentawis éta, perusahaan urang ogé dilengkepan mesin uji canggih pikeun ngajamin kualitas produk akhir:DCM-SCS350 digital tester komprehensif kabel, tés digital LT568 otomatis tés, Serat Analyzer ti PK, Serat atenuasi analisa ti LP, Tunggal sareng serat serat mesin las ti Fujikura, FLUKE DTX-1800 sareng DSP4000 tés kabel digital tester sareng pasip analisa modulasi analisa ti Rosenberger. Alat-alat canggih ieu sareng sistem QC standar tinggi dijamin perusahaan cara kaamanan pikeun neraskeun inovasi produk sareng pamekaran.