Ucing.6 Kabel U-UTP Lan

Pedaran pondok:

4 pulas

Konduktor ngadopsi kawat tambaga bébas oksigén kualitas bébas 23AWG (99,99%)

Cocog sareng aplikasi Gigabit Ethernet, frékuénsi transmisi pangluhurna tiasa ngahontal 350MHz

Kabel tiasa lulus tés 100m Channel atanapi 90mén Link Permanén Link.

Minuhan sapinuhna sareng langkung saé pikeun standar ISO / IEC 11801-2008 TIA / EIA-568B.2-2001, saluyu sareng CPR UL

Narima kustomisasi OEM atanapi ODM


Detil Produk

Tanda Produk

Pangwangunan

Kondéktor  Bahan Tambaga bulistir padet
Diaméter (mm) 23AWG
Isolasi  Bahan HDPE
Diaméter (mm) 0,98±0,05
Warna inti 1. bodas-biru / biru 2. bodas-jeruk / jeruk
3. bodas-héjo / héjo 4. bodas-coklat / coklat
Ari rip 210D * 3
Pamisah Leres
Sarung Bahan PVC / LSZH
Kandel (mm) 0,6 ± 0,1
Diaméter (mm) 6,2 ± 0,5
Warna hawuk
Percetakan permukaan Surat luhurna 3.0 ± 0,5mm
Warna Hideung
Kasalahan cetak & Spasi ± 0,5%, 1m
Pakét : Box Panjang Paket: 305m
Diménsi Box (mm) 430 * 230 * 430

Pasipatan Listrik

Résistansi Konduktor (20 ℃)

≤8,5 Ω / 100m 

Élistansi Résistansi Listrik (20 ℃)

≤2,0%

Résistansi Résistansi

> 5000 MΩ · km

Pasangan pikeun Kasaimbangan Kapasitas Bumi (0.8 KHz atanapi 1KHz)

≤160pF ​​/ 100m

Pasipatan Transmisi

Feq

MHZ

Zin

Il

RL

TERAS

PS salajengna

ELFEXT

PS ELFEXT

Ω

dB / 100m

dB

dB / 100m

dB / 100m

dB / 100m

dB / 100m

1.0

100 ± 15

≤2.04

≥20.0

≥65.30

≥62.30

≥64,00

≥61,00

4.0

≤4.05

≥23.0

≥56.27

≥53.27

≥51.96

≥48.96

8.0

≤5,77

≥24.5

≥51.75

≥48.75

≥45.94

≥42.94

10.0

≤6,47

≥25.0

≥50.30

≥47.30

≥44,00

≥41,00

16.0

≤8.25

≥25.0

≥47.24

≥44.24

39.92

≥36,92

25.0

≤10,42

≥24.3

≥44.3

≥41.30

≥36,00

≥33.12

31.25

≤11.71

≥23.6

≥42.89

39.89

≥34.12

≥31.12

62.5

≤16,99

≥21.5

≥38.36

≥35.36

-28.08

-25.08

100

21,98

≥20.1

≥35.30

≥32.30

≥24.00

≥21,00

Suhu Lingkungan

Toko

-10 ~ + 50 ℃

Pamasangan

-5 ~ + 40

Gawe

-20 ~ +60

Babasan

a) Kabel tiasa lulus tés 100m Channel atanapi tés 90m Permanén Link.

b) Diaméter Outer Isolasi, Diaméter luar Sarung sareng Diménsi bungkusan kanggo rujukan hungkul

Ciri-cirina


  • Saméméhna:
  • Teras: